Carrosserie en onderhoud

 

Bent u op zoek naar een garage voor uw auto-onderhoud regio Sint-Katelijne-Waver? Dan kan u staat maken op Vulcavlam voor onderhoud en carrosseriewerken aan uw voertuig.

Auto-onderhoud van A tot Z

Hier bent u aan het juiste adres voor zowel een klein als groot auto-onderhoud. Wij raden u tevens aan om elk jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, voor het optimaal functioneren van uw wagen. Zo kunnen eventuele problemen snel opgespoord worden om latere defecten te voorkomen. Bij ons kan u onder andere terecht voor: nazicht van de remmen (remschijven en remblokken), verversen van de olie, controle van het oliepeil en koelvloeistof, nakijken van de batterij, vervangen van de oliefilter, luchtfilter en uitlaat, controle van de banden, vervangen van de bougies en noem maar op.

Carrosserie

Heeft u schade aan uw carrosserie of is er een probleem met uw wagen? Heeft u een defect? Onze deskundige garage kijkt uw wagen zorgvuldig na en staat in voor alle carrosseriewerken. Ook wanneer u een takelwagen nodig heeft komen wij u uit de nood helpen. Wenst u meer informatie of wilt u uw wagen bij ons binnenbrengen? Neem dan zeker contact met ons op. Wenst u trouwens uw autobanden te laten opslaan? Heeft u thuis daarvoor de ruimte niet? Dan kan u deze bij ons achterlaten. U betaalt hiervoor slechts 20 euro / seizoen. Wenst u meer informatie te verkrijgen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u graag verder op weg.

Vulcavlam
Contacteer ons! 015 74 48 14015 74 48 14